Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Redragon defender titanoboa...

Mateszkapo2 kérdése:

Redragon defender titanoboa 2? azt amit írnak azt tenyleg megis csibalja es jo vagy csak elhitetik?

Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 23:34
 1/5 MGéza ***** válasza:
Én rákerestem, fröccsöntött kínai vacaknak nézem. Összesen egy egérről van vélemény a gyártó egerei közül, az is lesújtó. Szerintem gagyi, amúgy sem a lézeres szenzor az igazi játékra. Egy középkategóriás, nevesebb gyártótól származó darabbal jobban jársz: kevesebb csicsa, de legalább nem esik szét és nem csak szépen világít...
2018. júl. 3. 00:29
 2/5 anonim ***** válasza:

"azt amit írnak azt tenyleg megis csibalja"

Eltartott egy darabig, amíg ezt lefordítottam magyarra...

Miért, mit írnak, mit csinál?

Amúgy ránézésre is egy kínai webshopos hulladék, ráadásul méregdrágán. Ennyiért már kiváló, minőségi egereket lehet kapni.

2018. júl. 3. 09:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Sulyozhato,24 ezer dpi,es a jobb klick hosszab, a oldala pikelyes hogy ne csuszon a kez,minden ujjnak van helye a vezetek fonott,ha mar ezt megcsinaltak akkor jo is lehet az anyaga engem is zavar ezert kerdezem...(bar nemtudom milyen)
2018. júl. 3. 11:35
 4/5 MGéza ***** válasza:
Ezeket egy jobb egér mind tudja, talán a súlyozást nem, de egy 170 gram súlyú egérnél nem is árt, ha könnyíthető picit. A magas dpi a lézer szenzornak köszöhető, ami viszont nem olyan jó játékra mint egy optikai szenzor ami ugyan nem tud ennyi dpi-t de cserébe nincs input laggja, ennek viszont van, ez sajnos idáig kiküszöböletlen hátránya a lézerszenzornak.
2018. júl. 3. 19:57
 5/5 MGéza ***** válasza:

Egy jó gaming egér nagyjából itt kezdődik:

[link]

Árban közelebb:

[link]

[link]

2018. júl. 4. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!