Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire megbízható amazon-ról...

Ati155 kérdése:

Mennyire megbízható amazon-ról rendelni?

Figyelt kérdés

2018. júl. 1. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Annyira, mint bárhonnan a világból. Szám.tech eszköz esetén azért ne feledd hogy EU-n kívülről ugyanúgy jön rá 27% áfa + vám + nincs garancia. Nem biztos hogy az "olcsó" a végén tényleg annyira kedvezményesen jön ki.
2018. júl. 1. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
99%-ig, aztán jön a Magyar Posta, és ellopja, összetöri, vagy hónapokig dugdossa a csomagod.
2018. júl. 2. 10:16
 3/8 anonim válasza:
0%
Első válaszoló jó nagy baromságot írtál
2018. júl. 3. 08:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, a te hozzászólásod is építő jellegű volt... Ha már nincs igazam, akkor vedd a fáradságot és írd le hogy mi nem jó. Én is tanulok belőle, meg a kérdező is pontos információt kap. De idehányni egy felesleges kommentet nincs értelme.
2018. júl. 3. 18:18
 5/8 Brandon41 ***** válasza:
100%

Amazon-on is vannak átverős emberek, de ha nem olyan embertől rendelsz akkor viszont biztonságos (rendeltem egy oculus rift+touch csomagot, skullcandy crusher-ről fejest)

#2-es hozzászólásában van valami, amikor megrendeltem az oculus rift+touch csomagot, először a rift jött meg, minden király semmi baja (se a doboznak, és annak tartalmának), aztán amikor jött a touch az már nem teljesen volt sértetlen,de szerencsére csak a doboza sérült meg. Nem tudom, hogy a magyar posta volt e vagy nem,de ha már szállítanak valamit akkor legalább figyeljenek oda, hogy ne sérüljön meg. De ha abból indulok ki hogy, a GameStar magazinomat, hogyan teszik le, (eddig kb minden 3. GameStar-t kicsit gyűrötten tettek le/ függőlegesen félbe hajtották, eddig még oké, de a legújabbat nem függő legesen próbálták félbe hajtani, hanem vízszintesen, és ezzel kicsit a gerincének a közepét szétcseszték,ami az összes lapon látszik.) akkor valószínűleg ők voltak.

2018. júl. 4. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Van garancia és pénzvisszafizetés is. Plexit rendeltem motorra, gond nélkül épségben megjött.
2018. júl. 5. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Ja, és az első tényleg hülyeségeket írt.
2018. júl. 5. 10:27
 8/8 anonim válasza:
100%

-Rendeltem amazon.de-röl. Mivel Németó.-ból jött nincs vám, nincs ÁFA.

-Kicsit lassan, de megkaptam.

-Nem tetszett a cucc, megírtam nekik, hogy nem tetszik.

-Válasz: tegyem be a dobozba, amiben kaptam, nyomtassam ki a mellékelt pdf-et, ragasszam rá a dobozra és díjmentesen visszaküldhetem. Ha megkapták, visszautalják a fizetett összeget.

-Magyar Posta ilyet nem ismer ők díjmentesen nem. 2200Ft fizettem a feladáskor a postán.

-2 hét múlva jött két átutalás: 1. a fizetett ár, 2. kb. 2500Ft "delivery cost". (Nem kértem és nem említettem az Amazonnak a feladáskor fizetett összeget.)

Nem olcsók, mint a kínaiak, de megbízhatók.

2018. júl. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!