Mennyire megbízható amazon-ról rendelni?
Amazon-on is vannak átverős emberek, de ha nem olyan embertől rendelsz akkor viszont biztonságos (rendeltem egy oculus rift+touch csomagot, skullcandy crusher-ről fejest)
#2-es hozzászólásában van valami, amikor megrendeltem az oculus rift+touch csomagot, először a rift jött meg, minden király semmi baja (se a doboznak, és annak tartalmának), aztán amikor jött a touch az már nem teljesen volt sértetlen,de szerencsére csak a doboza sérült meg. Nem tudom, hogy a magyar posta volt e vagy nem,de ha már szállítanak valamit akkor legalább figyeljenek oda, hogy ne sérüljön meg. De ha abból indulok ki hogy, a GameStar magazinomat, hogyan teszik le, (eddig kb minden 3. GameStar-t kicsit gyűrötten tettek le/ függőlegesen félbe hajtották, eddig még oké, de a legújabbat nem függő legesen próbálták félbe hajtani, hanem vízszintesen, és ezzel kicsit a gerincének a közepét szétcseszték,ami az összes lapon látszik.) akkor valószínűleg ők voltak.
-Rendeltem amazon.de-röl. Mivel Németó.-ból jött nincs vám, nincs ÁFA.
-Kicsit lassan, de megkaptam.
-Nem tetszett a cucc, megírtam nekik, hogy nem tetszik.
-Válasz: tegyem be a dobozba, amiben kaptam, nyomtassam ki a mellékelt pdf-et, ragasszam rá a dobozra és díjmentesen visszaküldhetem. Ha megkapták, visszautalják a fizetett összeget.
-Magyar Posta ilyet nem ismer ők díjmentesen nem. 2200Ft fizettem a feladáskor a postán.
-2 hét múlva jött két átutalás: 1. a fizetett ár, 2. kb. 2500Ft "delivery cost". (Nem kértem és nem említettem az Amazonnak a feladáskor fizetett összeget.)
Nem olcsók, mint a kínaiak, de megbízhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!