Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire megy el ennyi tárhely?

Mire megy el ennyi tárhely?

Figyelt kérdés

Amikor megvettem a Macbook Airemet kb csak 20GBot foglalt el a rendszer, most meg 81GBot és szinte alig van alkalmazás a gépen.

Ez mit jelenet?

2018. jún. 30. 22:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2018. jún. 30. 22:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Torold a bongeszo elozmenyeket
2018. jún. 30. 22:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Megtettem. Kb fél gbtal lett csak kevesebb, ami semmi... Bármi más ötlet?
2018. jún. 30. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Újratelepítés.
2018. jún. 30. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Itt olvasgass!

[link]

2018. jún. 30. 23:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Vagy még itt.

[link]

2018. jún. 30. 23:49
 7/11 A kérdező kommentje:

6# Ohhh erre nem is gondoltam. Teljesen új dologra hívtad fel a figyelmemet. Eddig nem tudtam a google létezéséről és főleg arról, hogy lehet ilyen céltalanul is keresni rajta :)

Nyílván egyetlen egy apple fórumot sem néztem meg, nem próbáltam biztonságos üzemmódban újra indítani a képet, átnézni minden file-t, amiket az apple fórumokon írtak, hogy ott lapózhat a probléma.

(Remélem érzed az szakazmust)

Szerinted mért raktam ki a kérdést?

Amúgy ha be akarsz linkelni egy keresés, akkor legyél kicsit pontosabb és az adott hibára keress rá vagy jelenségre keress rá ne csak azt írd be, hogy "osx drive space".

Tipikus ... ötleted sincs, hogy mi a válasz, de belinkeled a googlet hogy találjam meg én. Ha megtaláltam volna nem kérdezném meg. Mire való a gyakori ha nem erre?

2018. júl. 1. 03:47
 8/11 anonim ***** válasza:
69%

"Ohhh erre nem is gondoltam. Teljesen új dologra hívtad fel a figyelmemet. Eddig nem tudtam a google létezéséről"

- Neked fogalmad sincs mennyi kérdést tesznek itt fel, ami egy sima google kereséssel megoldható, ez látszik...

"Amúgy ha be akarsz linkelni egy keresés, akkor legyél kicsit pontosabb és az adott hibára keress rá "

"Tipikus ... ötleted sincs, hogy mi a válasz, de belinkeled a googlet hogy találjam meg én. Ha megtaláltam volna nem kérdezném meg. Mire való a gyakori ha nem erre?"

- Miért nem lövöd fejbe mindjárt a válaszolót, mert pontatlan a válasz????

Szánalmas vagy... De nyugodtan pontozz le.

Ez csak úgy kiszakadt belőlem, mert ritka egy barom vagy, ne haragudj...

2018. júl. 1. 08:29
 9/11 A kérdező kommentje:

8# Mert nem akart válaszolni, csak trollkodásból ide dobott valamit.

Az ilyen ember minek válaszol?

2018. júl. 1. 11:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Próbálkozott. A trollkodás szerintem nem ez.
2018. júl. 1. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!