Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy tipp hogy mitől "zajosak"...

Egy tipp hogy mitől "zajosak" a videók?

Figyelt kérdés
Szóval nem rég raktam össze egy gépet, amit egyelőre az i5-be integrált vga-val használok. HDMI kábelen megy a jel, a monitor se egy trágya... Jellemzően mkv-k nagyon jól néznek ki, de olyan videók amikkel ezelőtt semmi gondom nem volt, tiszta homályosak, zajosak. Mitől lehet?

2018. jún. 29. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán mindig is olyanok voltak, csak a régi gépen nem tűnt fel?
2018. jún. 29. 20:32
 2/3 MGéza ***** válasza:
Esetleg saját, véleményes tipp hogy kisebb monitort használtál és ahhoz jobban passzolt a feltöltés minősége. Ha szét kell húzni egy kisebb felbontású, rosszabb videót, akkor szemmel láthatóan romlik a minősége. Pont úgy amikor TV-t nézel és hagyományos, analóg adást nézed HD/FHD készüléken.
2018. jún. 29. 20:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát eredetileg egy 22"-os monitorom volt, azzal megvoltam, aztán egy ideig nem volt gépem, a telefonomon néztem mindent. 5"-on 1440p-s/1080p-s felbontás az biztos hogy más mint így, de szerintem itt másról lehet szó.
2018. jún. 29. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!