Ezzel a processzoral a laptopom mennyivel lenne gyorsabb?
Figyelt kérdés
Dell Latitude E6400, már nem mai darab.
Jelenleg egy core 2 duo p8700 van benne, de láttam, hogy elfogadja a t9400-at is.
Túlságosan nem vagyok szakértő, amit úgy észrevettem, hogy a cache kétszer annyi benne.
Mennyivel lenne gyorsabb?
Köszönöm a válaszokat!
2018. jún. 28. 22:44
1/5 anonim 

válasza:

Nem egy nagy előrelépés, ráadásul sokkal jobban fog melegedni vele. Akkor éri meg, ha olcsón jutsz hozzá. Viszont javasolt inkább egy P9***-es változat.
2/5 A kérdező kommentje:
Elvileg T9900-ig lehet "tuningolni"
2018. jún. 28. 22:50
3/5 anonim 

válasza:

Hova akarod te tuningolni egy laptop (feltehetően) gyári hűtésével egy alapból jobb hűtést igénylő processzort?!
Semmi előrelépés lesz, mert:
-vagy kikapcsol, annyira forrósodni fog
-vagy te égsz meg tőle
-vagy annyi lesz a throttling (vissza folytás), hogy ugyanott vagy vele, mintha a gyárit használnád
4/5 MGéza 

válasza:

Ha előrelépést akarsz, akkor egy fiatalabb laptopban gondolkodj inkább. Ezzel a processzorral csak a halottnak adsz egy csókot.
5/5 xKakashix 

válasza:

valahogy úgy ahogy a #4-es mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!