Bootrec /fixboot nem használ. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
X:\sources>bootrec /fixboot
Az elem nem található.
Ezt írja a parancs kiadása után.
Az összes többi BootRec.exe parancs csinál valamit de ez az egy nem.
A Bootrec /scanos látja hogy ott a C/:windows de a System Recovery Options nem mutatja hogy lenne ott bármi is.
Bármit csinálok nem indul el a widows.
Disk boot failure, insert system disk and press enter
2018. jún. 26. 20:06
1/11 A kérdező kommentje:
Harder hiba nem lehet mert másik widowsra csatlakoztatva ezt az SSD-t elérem rajta a fájlokat.
2018. jún. 26. 20:07
2/11 A kérdező kommentje:
Ja és ez csak azért van ez mert kivettem a HDD-t ha visszarakom akkor elindul. De szeretném hogy nélküle is elinduljon.
2018. jún. 26. 20:08
3/11 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a bootszektort a HDD-re rakta mert az is be volt téve amikor az SSD-re telepítettem ezt a widows-ot
2018. jún. 26. 20:11
4/11 anonim válasza:
Igen, jó a feltevésed.
Volt már hasonló esetekkel dolgom, és mindenféle mágia kipróbálása után mindig a Windows újratelepítésére került sor.
5/11 anonim válasza:
Talán nincs meg a "C"-n a fixboot parancs. Tegyél be egy telepítőlemezt és ott add ki a parancsot.
6/11 A kérdező kommentje:
telepítő pendive-val használtam a parancssort
2018. jún. 26. 22:09
7/11 anonim válasza:
Akkor lehet hogy rossz meghajtóra hivatkozol. Miért pont "X" a meghajtó betűjele?? És ha épp "Z"??
8/11 anonim válasza:
Nem tud rossz meghajtóra hivatkozni, mert a parancssori ablak a telepítőben a telepítő eszközről nyílik meg.
9/11 anonim válasza:
Akkor nincs rajta fixboot parancs.
10/11 anonim válasza:
Megnéztem. Sem a win10-emben sem a letöltött win10 telepítőCD-n NINCS bootrec parancs.
Helyette van a bootsect.exe és az sem a sources, hanem a boot mappában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!