3pines processzorhűtő I3 8100 alá jó lesz? (ZALMAN CNPS90F)
Figyelt kérdés
Sajnos a mostani hűtőm k@va hangos lett. Vennék egy olcsó, de jó minőségű processzor hűtőt. ez 95W-os hűtő. de 3 pines., az alaplapm meg 4 pines. Lesz valami baja, ileltve használható 3 pines is 4 pin helyett, illetve ez a proci hűtő megfelel a proci alá?
2018. jún. 26. 14:57
1/6 xKakashix válasza:
én biztos nem vennék meg ezt a hűtőt, nem hiszem, hogy jobb mint a gyári intel, legalább valami hasonlót vennék rá ha halk és jobb hűtőt szeretnél:
2/6 Fantom83 válasza:
120mm-es ventivel szerelt,univerzális toronyhűtő alá ne add!
Lc Power,Cooler Master,Be Quiet,stb.
3/6 A kérdező kommentje:
nem agyári intel hűtőt használtam, hanem egy ZALMAN CNPS2X típusú hűtőt. Régen ehhez hasonló hűtőt használtam és teljesen jól hűtötte a procit :9 nem mindig a drágább hűtő a jobb :)
2018. jún. 26. 16:21
4/6 A kérdező kommentje:
I3 alá minek torony hűtő? :D
2018. jún. 26. 16:22
5/6 Fantom83 válasza:
Mert a nagyobb hűtés mindég jobb,és gondolni kell a jövőre is...
6/6 xKakashix válasza:
ó értem, de mind1 az a lényeg, hogy amit linkeltél tuti nem venném meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!