Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám levenni a...

Nosound kérdése:

Hogyan tudnám levenni a Pendrive-rol az írásvédettséget?

Figyelt kérdés
A Lemez írásvédett.Szüntesse meg az írás védettséget vagy használjon másik lemezt.A pendrive egy Eaget F50 alig múlt 1.hónapos.Gépre tudok másolni ,de a pendrive-ra nem tudok,formázni sem tudom, teszteltem sok progival és 0 bad sectort írt, már próbéltam pár dolgot,de nem segített tudom volt már ilyen kérdés,de nekem nem segített,hátha tudtok segíteni és nem kell a kukába dobnom előre is köszönöm.

2018. jún. 26. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Eaget...? Kinai ipari hulladek, legyartani is kar volt. Ha mar formazni sem lehet, annak ott annyi, kuka. Ezert nem kell banggood-on meg aliexpress-en filleres pendrive-okat vasarolni.
2018. jún. 26. 12:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát szerintem a Maxell gyengébb márka és az tovább birta mint ez nem hinném,hogy az a gond bér lehet.
2018. jún. 26. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy gyengébb márka, de akkor ezt mond meg a pendrive-odnak is, mert ezek szerint ő ezt nem tudja. Egyébként most hallok erről a márkáról először, míg a maxell úgy 40 éve a piacon van. Ha hulladék volna, nem így lenne...

Ha semmit nem tudsz vele csinálni akkor még is mit vársz??? Kuka, vazzze.

[link]

2018. jún. 26. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!