Egyetemre milyen laptopot ajánlanátok?
Ha minden igaz, akkor most ősszel megyek egyetemre, azon belül BME - GTK műszaki menedzser. Maximum 200 ezer Ft ot szánok rá, fontos, hogy ne kelljen 3 év után másikat veni, mert elromlik, vagy tönkremegy a váza (itthon ASUS X554L van, elromlott a nyitója, nem birom lecsukni+ a kerete is szépen elválik a képernyőnél)
Nagyon örülnék, ha sokan segítenétek, főleg mivel lány vagyok, nem nagyon értek ezekhez.
Köszönöm a válaszokat!
18/L
Egy használt üzleti laptop jó volna erre a célra, a memóriát bővíteni kell 8 GB ra és kelleni fog egy ssd is.
Ilyen pl a Hp Elitebook 8470p
mivel van rá 200k-d ezért nem vacakolnék a használtakkal
2-t tudok ajánlani:
mind2 win10-es, 8gb rammal, 256GB SSD-el
a legnagyobb különbség a 2 között, hogy a Lenovoban új 8. generációs i5 van (4mag/8szál) tehát processzorban erősebb, de mind2nek több mint elégnek kell lennie a számodra (egyébként Lenovonál ne tévesszen meg az árukeresős kép, először én is bekajáltam, mondom milyen jól néz ki :D) de ettől függetlenül nem csúnya
Ezeket nézd meg, használt, külföldről behozott üzleti notebookok, laptopok, olcsón, kiváló minőségben.
Attól, hogy van rá 200K-d, az nem jelenti azt, hogy azt el is kell költened egy laptopra.
Az első válaszolónak van igaza. A céljaidnak egy használt üzleti kategóriás laptop (Dell latitude, HP probook vagy Elitebook, Acer Travelmate) felelne meg a legjobban. Ezeket eleve tartósra készítik alumínium, vagy magnézium vázzal. Kis túlzással elpusztíthatatlanok. Egy 2-3 éves darabot bőven 100 ezer alatt megkapsz és garantáltan tovább fognak tartani, mint egy konzumer gép, amilyen a mostani Asus.
Még az esetleges memória és SSD upgrade-del is megspórolod a pénzed felét.
Egy egyetemista 100 rugóval nagyon sok mindent tud kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!