Milyen olcsó tabletet ajánlanátok filmezéshez?
Időszakosan szükségem lenne egy táblagépre, költözünk, romokban minden, Pc-t, tvt beszerelni még idő (ill. Számítógép helyéből fakadóan kiesik) wifi van, a gépet kb csak ágyból filmezésre használnám. ( jobb lenne, mint amit most csinálok, azaz telefonon nézni).
Szóval, olcsó, de vállalható gépet tudna valaki ajánlani?
Köszi
én ezt használom már egy jó ideje és teljesen megvagyok vele elégedve, CheasY néven írtam is véleményt róla ha kíváncsi vagy rá, esetleg filmnézésre még a 10"-es verziója talán még jobb lenne neked
Köszi a válaszokat!
Mivel a költözés, felújítás viszi a pénzt rendesen, plusz átmeneti megoldásnak kell, utána valószínüleg úgysem használom, 40 ezret sajnálnék rá.
25-30 a maximum, amit költeni szeretnék rá.
Minél kevesebb, annál jobb :)
Csak tényleg netes filmezésre használnám ( hogy ne kelljen az 5.5'os telefonra hunyorognom), arra a nagyon gagyik is jók?
Ha azt vesszük akkor igen. A nagyon gagyikat pont erre találták ki: HD/FHD felbontáson bírják a filmeket, erre a célra egy alap tablet is teljesen elégséges. Esetleg valami netbookot tudnék ajánlani, ez 40k, de jobban használható szerintem:
Még talán ez szóba jöhet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!