Milyen előnyei vannak egy érintőkijelzős laptopnak?
Szeretnék venni egy laptopot (max 350k). Főleg programozásra, filmnézésre, játékra, internetezésre használnám (egyetem). Ezek közül egyikhez sem kell érintőkijelző, de ha már itt van a lehetőség, akkor érdekelne, hogy miben tudna hasznos lenni? Ti mennyire használjátok ki (ha nektek van) és mennyire tudnátok meglenni nélküle?
Ha választani kellene, erősebb gép + sima kijelző vagy gyengébb gép + érintőkijelző?
Én 74 WPMttel tudok legjobb formámban gépelni, ami nem kifejezetten jó, de átlagon felüli még programozók között is. Engem kifejezetten lelassítana, ha lekéne vennem a kezemet a billentyűzetről vagy a trackpadről.
Szóval emiatt még egeret sem használok, mert az MacOSnél annyira jól van integrálva a trackpad olyan funkciókkal, ami sokkal jobbá teszi mint ha bármilyen egeret használnék. Persze egy fps játékoknál nem lenne jó, de nyílván nem arra használom a gépeket.
Szóval én sem nagyon látom értelmét egy laptopon. Maxikum ha egy olyan laptopról beszélünk, aminek le lehet szedni a képernyőjét és tabletként is lehet használni. Pl.: Microsoft Surface.
Más esetben nem ... Csak parasztvakítás olyanoknak, akik nem tudják megfelelően használni a billentyűzetet vagy tracpad/egeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!