Ház, fura zaj a ventilátorokból?
Figyelt kérdés
Vettem egy Sharkoon VG5-W házat.
Először a tápra ment minden venti, na ez kb őrület volt.
Aztán átdugtam az alaplapra, bár 3pines, de gondolom alapból kevesebb áramot kap, és egész halk, gyakorlatilag nincs az a "porszívó" hang. Viszont minden venti olyan hangot ad ki mint egy motor ha nem megy a kocsi, de be van kapcsolva (Nem tudom máshoz hasonlítani). Nagyon halkan, de ha teljes csönd van feltudok rá figyelni. Játék közben ha van minimális hang akkor már nem hallani.
Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy ez ilyen?
2018. jún. 23. 12:21
1/2 A kérdező kommentje:
Mármint valami házi praktika, nem arra gondolok hogy cserélni őket, azért annyira nem gáz, régebbi ház durvább volt :D
2018. jún. 23. 12:22
2/2 MGéza válasza:
Nem nagyon. Ha ennyire érzékeny vagy a zajra, akkor hangszigetelt ház, esetleg nagyobb, szabályozható ventik a mostaniak helyett. Némi zajjal meg kell barátkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!