Pszicho88 kérdése:
Milyen HD webkamerát vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék HD webkamerát vásárolni skype használatához.
Logitech C920 HD Pro
Microsoft LifeCam Studio
Logitech C615
Ezek közül melyiket érdemes megvenni, vagy ha van más lehetőség mit érdemes még ezeken kívül?
Nagyjából a max összeg, amit rászánnék 20000 Ft.
Köszönöm.
2018. jún. 22. 09:48
1/1 Gábor_79 válasza:
Nekem csak az első, C920-as van és azt ismerem ennél fogva. A többit nem. A mikrofonja még említésre méltó. 4-5 méterről is szoktam használni. A képe persze jó, de mivel nálam van, videóhívásoknál nem én élvezem az előnyeit. A leírása szerint, bizonyos programokban -Skype újabb verziói- képes a FHD továbbításra, a többi 2 eszköz leírásánál csak HD felbontást írnak videóhívásra. Persze nem tudtam tesztelni kimenő hívásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!