Ez a laptop nekem jó?
Kinéztem egy Asus Vivobook s S410U típusu laptopot nekem az lenne fontos,hogy a Sims 2,3,4 akadás nélkül fusson rajta és az érdekelne ez jó e arra . A paraméterei pedig:
Op rendszer Win 10
Proci Intel core
I5 ,8250U/Bgl
Ram 8gb
1Tb hdd+128gb ssd
Optikai meghajtó pedig Nvidia GDDR5 2gb
Először is: az optikai meghajtó az, amibe beleteszed a DVD-t, te a grafikus meghajtóra gondoltál, viszont azt nem mondtad, hogy pontosan milyen, de egy 940MX-re vagy MX150-re tippelek.
Ez alapján a 2-t elviszi (szerintem maxon is). A 3-nál az első három-négy kiegészítőnél tovább ne menj, akkor is minimum grafikán és nem garantálom, hogy akadozás nélküli lesz. A 4 esetén pedig szintén inkább csak az alapjátékot javaslom azokon a beállításokon, amit alapból beállít (közepesen vagy közepes alatt lesz).
De összességében az ilyen laptopokat tényleg nem játékra találták ki. Ha túl sokáig kínzod teljesen tönkremehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!