Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a laptop nekem jó?

Ez a laptop nekem jó?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy Asus Vivobook s S410U típusu laptopot nekem az lenne fontos,hogy a Sims 2,3,4 akadás nélkül fusson rajta és az érdekelne ez jó e arra . A paraméterei pedig:

Op rendszer Win 10

Proci Intel core

I5 ,8250U/Bgl

Ram 8gb

1Tb hdd+128gb ssd

Optikai meghajtó pedig Nvidia GDDR5 2gb

2018. jún. 18. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Először is: az optikai meghajtó az, amibe beleteszed a DVD-t, te a grafikus meghajtóra gondoltál, viszont azt nem mondtad, hogy pontosan milyen, de egy 940MX-re vagy MX150-re tippelek.

Ez alapján a 2-t elviszi (szerintem maxon is). A 3-nál az első három-négy kiegészítőnél tovább ne menj, akkor is minimum grafikán és nem garantálom, hogy akadozás nélküli lesz. A 4 esetén pedig szintén inkább csak az alapjátékot javaslom azokon a beállításokon, amit alapból beállít (közepesen vagy közepes alatt lesz).

De összességében az ilyen laptopokat tényleg nem játékra találták ki. Ha túl sokáig kínzod teljesen tönkremehet.

2018. jún. 18. 14:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Mx 150-es a vidi kártya benne
2018. jún. 18. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor továbbra is áll, amit írtam, ezért tanácsolom, hogy hacsak nem kell nagyon hordozgatni akkor vagy gépet vegyél vagy ha mindenképp laptopot akarsz, akkor olyat, amiben legalább egy GTX 1050 videókártya van és a processzor neve HQ-ra végződik (pl. i5-6700HQ - bár ez elég régi). Ezek tudják rendesen elvinni, de ha ilyet veszel akkor viszonylag rövid ideig bírja töltés nélkül az akku (2-6 óra ha csak netezel).
2018. jún. 18. 17:28
 4/5 A kérdező kommentje:
És mondjuk 200 ezerig van olyan laptop ami elviszi a simset anélkül,hogy akadna vagy az asztali pc mindenképpen?
2018. jún. 19. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, fejből a legolcsóbb laptop amit tudnék az 270-300 ha jól emlékszem. Egy asztali PC-t talán ki lehet belőle hozni, de ott nem tudom annyira az árakat szóval mást kell megkérdezned. Én kihoztam egy olyat ami szépen viszi a 3-at, de a 4 nincs fent rajta.
2018. jún. 20. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!