Milyen számítógépet vegyek, és honnan?
Figyelt kérdés
Asztali számítógépet szeretnék vásárolni maximum 200-250k közötti összegben. Sajnos egyáltalán nem vagyok szakértő a témában, szóval szeretném valami szaki tanácsát kérni. Az igényeim a következők: Hibátlanul fussanak a legújabb játékok is rajta. Szeretnék CS GO-zni, fifázni, GTA-zni online stb. Szeretnék itthoni stúdióban zenéket felvenni, szóval fontos lenne, hogy halk legyen. Nyílván fontos a minőség, megbízhatóság, esetleg hosszú garancia időtartam. Hálás lennék, ha valaki aki tényleg nagyon ért hozzá, tudna küldeni linkeket, hogy honnan lenne érdemes vásárolnom, és milyen gépet?2018. jún. 17. 18:50
1/1 anonim válasza:
Prohardver fórumára regisztrálj, írd le, hogy milyen gépet szeretnél és mennyiért, és a közösség ajánl egy konfigurációt meg olyan boltot, ahol az árak is reálisak (a végén vannak az új hsz-ek):
Előre összeállított gépet szerintem ne vegyél, túlárazottak és nem is jók az összeállítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!