Mi okozhatja a gép random újra indulását?
Sziasztok,
Napok óta változó időközönként a pc újraindul akár terhelés(játék) akár terhelésmentesen (csak be van kapcsolva és az asztal látszik). És nem tudok rájönni miért.
Cseréltem régi tápomat már, procit cseréltem hűtővel (pasztáztam)
Kivettem a vidikarit és alaplapra kötöttem a monitort, merevlemezt is cseréltem.
Takaritottam is, ramok dualba vannak oda kerültek vissza ahol voltak. Alaplapi elemmel reseteltem is már.
Windows10et is újra raktam már
Konfig:
Táp: codegen 400watt -> Approx 500w
Proci: intel e2200 -> intel e8400
Alaplap: gigabyte g3m-e2sl
Ram: 2x2gb samsung
Gpu:ati radeon hd5450 1gb
Merevlemez: samsung 320gb
Valakinek ötlet?
Előre is köszönöm.
Köszi a válaszokat.
Nem vagyok tisztában melyik márka jó-melyik nem, így utólag is elnézést kérek. én a pénztárcámhoz mérten szoktam nézni az alkatrészeket. Ha vastag lenne, akkor nem ilyen vasam lenne már 9. éve. Bár így 9 év után most először van vele gondom.
Igazából arra jó bármilyen táp, hogy leteszteljem azzal hogy viselkedik. A codegen így is 9 évet volt bent a gépben szóval számomra nem egy moslék márka :)
időközben egy ismerős mondta, hogy lehet a win10 1709-es buildje okozhatja a gondot. Holnap felfrissítem a 1803-asra ha gépközelben leszek.
A másik Build se hozta meg a változást,
Sőt kölcsön kértem ismerősömtől tápot, 2-t próbáltunk,egy Cooler Mastert és egy Corsair-t. Mindkettőnél azt csinálta a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!