Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GYORS VALASZ KELLENE: Fényképe...

GYORS VALASZ KELLENE: Fényképezőhöz vettem memóriakártyát, de valamiért hibát ír ki a gép behelyezés után, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
3000 hufért vettem 2 GB-os SD kártyát Panasonic fényképezőhöz, de amikor beillesztem a helyére, és bekapcsolom a gépet, a következőt írja ki: "Memóriakártya hiba, ellenőrizze a kártyát." Elképzelhető, hogy, bár szerintem értek hozzá, de rosszul raktam be, vagy lehet hibás a kártya? Másik kérdésem az lenne hogy a blokkja ugyan nincs meg, de ha visszamegyek, és megkérem őket, megtehetnék azt hogy adnak helyette egy másikat, vagy tiltja nekik a törvény?
2010. jún. 16. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kártya SDHC-szabványú, a fényképezőgép viszont csak SD-t tud kezelni.
2010. jún. 16. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Blokk nélkül nincs csere, vagy bármiféle reklamáció!

Miért is lenne? Akkor bárki bemehetne, hogy "itt vettem a bigyót, kérem kicserélni.

A kártya, vagy rossz, vagy nincs leformázva, vagy le van zárva, vagy rossz a szabvány...

2010. jún. 16. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:
na jó, megértem, hogy bárki bemehetne, na de én két napja ot vagyok, mert sűrűn vásárolok Euronics-ba így ha nem amnéziás, a komának emlékeznie kell rám, és akkor tudhatná hogy nem akarom átvágni.
2010. jún. 16. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább a második válaszoló által írt dolgoknak néz utána,mielőtt beégeted magad az üzletben.
2010. jún. 16. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Én ezt értem kérdező, de az eladó nem fog jóhiszeműségből segíteni rajtad, már csak azért sem, mert nincs engedélyezve az efféle csere!

Csere blokk felmutatása esetén érvényes, minden más kizárva, ez szabály!

2010. jún. 17. 15:12
 6/6 A kérdező kommentje:
probléma megoldva, köszi a válaszokat!
2010. jún. 18. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!