Milyen laptop való nekem?
Figyelt kérdés
Nekem egy olyan laptop kell mely teljesen megbízható , és lehetőleg hasonló configja legyen.:
Intel core 2 dou 2.00 GHz körüli
3-4 GB Ram
natív felbontása 1366x768 -as legyen, vagy nagyobb :)
hdd 250gb fölött
és egy ATI vagy GeForce-os vidikari :)
WI-FI és ennyi asszem :)
Ha lehet akkor linket is :)
2010. jún. 16. 17:27
1/8 anonim válasza:
Mennyit szánsz rá?
Amúgymeg: [link]
3/8 A kérdező kommentje:
Hát olyan 130e ig lenne jó :)
2010. jún. 16. 17:58
4/8 anonim válasza:
Akkor csak intel videókártyásat kapsz ami egy rakás sz@r.
6/8 anonim válasza:
Fujitsu Fujitsu Amilo Pi3560 Win7 (akciós)
Ez lenne neked a jó, ebből valahol láttam E4400 as procisat az olcsóbb... ((gt240 igen jól halad ha játszogatni akarsz))
8/8 anonim válasza:
Én FujitsuShop.hu -ról rendeltem Amilo Pi3560 notit idén februárban (Intel pentium dual-core T4400 2,1 GHz procival). Nagyon jól teljesít, masszív, kellemesen csalódtam benne. 142000-ért vettem és házhoz is hozták annyiért. A kijelzővel adódhatnak minőségi gondok, olvastam. Nekem jól üzemel, megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!