Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FX 6100 hoz ez a hűtő ID-COOLI...

FX 6100 hoz ez a hűtő ID-COOLING SE-802 jól lehűtené?

Figyelt kérdés

2018. jún. 13. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb.

Érdemes egy Alpenföhn Sella-t rátenni.

2018. jún. 13. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy LC-CC-100 -ast én azért vennék hozzá legalább.
2018. jún. 13. 23:09
 3/7 xKakashix ***** válasza:

[link]

ha csendes és jó hűtőt szeretnél ezt tudom ajánlani

2018. jún. 14. 07:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Pontosan! Sella van nekem is a 6300-on. Tökéletes! Halk és baromi jól hűt. A felszerelése vetekedik egy kő arrébb rúgásával olyan egyszerű. :) Továbbá olcsó is.
2018. jún. 14. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
A Pure Rock lefelé néz a videokártya felé AM3 foglalaton. Nem is értem ilyet, hogy engedhettek piacra dobni. Felrakod, meleget szív és bődületesen gyenge eredményeket produkál. Ugyancsak 95w TDP-s fx8300-on láttam már. Alapjáraton 50 fok volt. A felszerelése ráadásul macerás is.
2018. jún. 14. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
2018. jún. 14. 16:21
 7/7 xKakashix ***** válasza:
#6 hát ha így van beszerelve akkor nem is kell csodálkozni, hogy meleg proci.. sok esze volt annak is aki így rakta be és ráadásul ez a sima pure rock, ami egy nagyon jó hűtő, egy szinten van 212 evo-val egy picivel jobb is, én pedig a pure rock slim-et linkeltem, ami a kisebb változata, teljesen jó hűtő, semmi baj nincs vele, csak tudni kell beszerelni..
2018. jún. 14. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!