Mi a véleményetek a GeFors számítógépekről (linkben található egy)?
Az egyik haverom szeretne olcsón asztali gépet venni. Elég jó ár érték arányt mutatnak a GeForce számítógépek, viszont más gépekhez képest jóval olcsóbbak. Ez mutat valamit a minőségben? (Bocsi, ha amatőr a kérdés, de valahogy én ebben a kategóriában nem gondolkodnék.)
Link:
Még ez az ami szóba jöhetne neki. Ez sokkal jobb?
Előre is köszi a válaszokat!
Szerintem az GeForce akart lenni, csak nem tud angolul aki kiírta :D
Nincs benne videokártya, csak processzor, 3. geneshez képest meg drága, miközben kb +10e-ért már i3 8100-at kapsz, használtan pedig 30-ért kihozható az alaplap+proci kombó, de 40-ért már 4-8GB ramot is beledobnak.
A második már jobb, de nincs pontos adat a memóriáról, pedig az nagyon fontos, mert APU-s procinál magas órajel és 2x4GB dual channel kell, különben nem sokat ér (akár 50%+ teljesítményt is jelenthet, ami nem apró). Ha 3000-3200MHz-es 2x4GB dual channeles ram van mellé (amit erőteljesen kétlek, mert azok drágák/drágábbak), akkor a második megéri a pénzét, bár ott is jó lenne tudni a pontos alaplap és tápegység nevét is).
egér+bill kombó 2500-3000Ft, az semmi.
Nem azt mondtam, hogy te írtad el, az írta el aki kirakta emag-ra.
A második gép keretével egyébként kijön egy i3 8100-as gép használt 30e-s kártyával és előrébb vagy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!