Megéri vagy túl silány minőség? Lent
Nem nagyon értek a gépekhez hogy melyik a jobb es melyik nem de szeretnék venni egyet es kineztem jofogason szerintetek meg ér 10 ezer forintot ezekkel az adatokkal ?:
17 lcd
Alaplap:asus P4s800d
Processzor:intel 2.40 ghz
Ram:1gb
Hdd:80gb
Videokartya: radeon 9600
Optika: dvd rom
Operacios rendszer: windows 7
Nem használnám játekokra sem semmi különösre ami megterhelné zene letoltés áthelyezgetés kresz stb ...
S478-as PC-t nem éri meg venni, mert egyszerűen alkalmatlan a mai feladatok ellátására.
Jobban jársz egy régi LGA775-ös PC-vel amiben van legalább egy C2D, azt is elég olcsón meg lehet úszni.
P4-es gép már lassan múzeumba való.
Ahogy előző mondta, 775-össel még lehet valamit kezdeni.
Ez is 10000 ft, de ég és föld a különbség. Igaz, hogy nincsen hozzá monitor és egy videokártyát is kellene bele venni, de ezzel sokkal jobban járnál, ha csak ennyi pénzed van rá.
C2D brand gép, Gt 710 vagy hasonló multimédiás kártyát és 17 colos lcd TN(otthonra tökéletes) paneles monitorokat hardveraprón szinte már kilóra adják. Semmiképp ne vegyél S478-as gépet. De én ezt venném , szerintem vidd mert ennyiért ez a legjobb ajánlat:
Ja! Ez a gép jobb, mint amit én linkeltem. Ebből csak a proci meg a 4 giga ram kb egy 10-es, a többi ingyen van.
+ 1 monitor 4-5k-t számolj hozzá. De még így is megéri.
Vedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!