Ezen a gépen elindulna nem sok laggal a dark souls 3?
Figyelt kérdés
Dark Souls 3-mat le akarom szedni! De a gépem gyenge szerintem hozzá. Nekem már az elég lenne ha legalacsonnyabb felbontáson és legkisebb beálitásokon el menne kb olyan 20 fps kőrnyékével. Nem egy élvezhető sebesség sőt kicsi lagg de az még el viselhető lenne a számomra! Egy valamit viszont nem értek a Dark Souls 1 az 800x600-on akad a Dark Souls 2 viszont 1920x1080-an low-med-en elfut + 25 fps-el! Gondolom az első játék nagyon rosszúl lett optizva. A gépem:
intel C2D E8200
3’5 gb ddr2 ram
Radeon HD 6570
Még arra is gondoltam , hogy a ds 3 lehet jobban menne mint a ds1! Elvileg a ds3 már jol van optizva!?
2018. jún. 12. 17:59
1/3 anonim válasza:
Még a minimum gépigénytől is távol áll, így még az elindulás se biztos.
De a 3*5gb ram kíváncsivá tett, igazi ritkaság lehet :)
2/3 A kérdező kommentje:
Van a gépbe 3 darab 1gb-s modul és egy 512 mb-s!
2018. jún. 12. 19:32
3/3 anonim válasza:
Hány éves a gép? Érdekelne. Nekem is van pár régi ritkaságom. Még a pc őskorából is. 286-ossal kezdtem anno ha ez mond valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!