Miért nem tudok belépni a kontroller kalibrálás menüjébe?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy xbox360 kontrollert, ami fake-nek bizonyult, viszont kipróbáltam és megfelelően müködött uncsitesóm gépén. Mikor az othoni gépemen próbáltam, észrevettem,hogy nem rezeg a kontroller mikor kellene. Kalibrálni szerettem volna, viszont nem enged be a kontroller-tulajdonságok-ba , mivel azt írja,hogy:
'A játékvezérlő nincs megfelelően csatlakoztatva.Ellenőrizze,hogy csatlakoztatva van-e a számítógépbe' Van valami mód ,hogy kalibrálni tudjam a kontrollert?
2018. jún. 11. 13:56
1/3 anonim válasza:
Van benne egyáltalán rezgő funkció? Az is kérdéses itt, mert hamisítványoknál sokszor kispórolnak belőlük dolgokat. Lásd nitnendonál hamisított switch kontrollernél nincs rezgő funkció, nincs nfc beolvasás.
2/3 A kérdező kommentje:
van benne, uncsitesómnál működött rendesen
2018. jún. 11. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!