MartinM17 kérdése:
PCI-Express 2. 0-ba megfelelően üzemel pl egy GTX 1050 vagy GT 1030?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy megfelelően kap-e tápot, és ki hozza-e a maxot magábol. Vagz feltétlen szükséges a PCI 3.0-ás foglalat?2018. jún. 10. 17:03
1/4 MGéza válasza:
Nem szükséges. Ettől sokkal gyorsabb kártyáknak is elég a 2.0 sávszélessége.
2/4 anonim válasza:
Igen, megfelelően, ezek egymással kompatibilisek.
3/4 anonim válasza:
Ez nagyon ismerős ezt a kört én is lefutottam. Én tavaly vettem egy használt gépet és egy új videokártyát ami tudta a PCI express 3.0-át csakhogy valamiért 2.0-nál nem akarta kezelni a gép jobban. KB 1hónap eltelt és rá kellett jöjjek hogy a gépem alaplapja nagyon sokat tud és minden benne van a 3.0-
ás USB csatlakozók is csak a Processzor az ami gyenge. Ezt nem úgy értem hogy nem visz el semmit mert erős prociról van szó csak felmentem az Intel honlapjára és a ott arról a prociról leirták hogy PCI express 2.0-át kezel csak és a DDR3-as Ramokat csak 1333MHz-ig kezeli el. Azóta vettem egy I5-ös procit használtan és már egy ideje használom 3.0-ában kezel mindent a gépem és a ramok is 1600mhz-en üzemelnek. Remélem tudtam segiteni
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat.
2018. jún. 11. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!