Windows 10 kritikus aksi töltöttség, pedig fel van töltve?
2 hete volt egy kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Közben rájöttem, hogy mi okozza ezt: mióta megvan a jelenlegi laptopom (kb 1 éve, Lenovo Ideapad 700), azóta ha aksiról működik akkor random időközönként kiírja, hogy alacsony az akkumulátor töltöttsége, pedig nem az és még órákig elvan vele. Tehát mondjuk használom pár órát, 100-ról lemerül 50-re, de közben 5x képes figyelmeztetni, hogy "most aztán le fogok merülni".
Eseménynaplóban utánanéztem, hogy miért alszik el a gépem random módon és valószínűleg ez okozza. Kritikus töltöttségi állapotot jelez a Windows és automatán elaltatja magát, pedig a közelében sincs a lemerülésnek az aku.
Próbáltan neten keresgetni, hogy mitől lehet ez, de nem találtam semmit. Valakinek valami tippje? Talán a win-ben lehet valamit állítgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!