Hordozható monitor laptophoz 13-16" között?
Szeretnék venni egy hordozható monitort a laptopomhoz. 1920x1080 vagy jobb felbontás, tablet méretű legyen, ne akkora mint egy sima asztali csak usb csatlakozóval. Az se lenne hátrány ha mini displayport-ja van (bár ilyet egyet se láttam). Aksi is előny ha van, 13-16" közötti méretű, fényerő 200cd/m2 vagy jobb, válaszidő 10ms alatt. Touchscreen is előny.
Én eddig az Asus MB16AC-t találtam legjobbnak:
Vki ismer másik jót/jobbat? Tapasztalatok?
Nem kisebb mint a sajátja. 13,3-as a sajátja (laptop-tablet hybrid). Szeretem hogy kompakt és kézben is használható, de vannak esetek/helyek ahol jól jönne plusz egy képernyő.
Egyébként nézegettem teszteket és annyira azért mégsem lenyűgöző az az Asus, annak ellenére hogy nem láttam jobbat eddig.
Lehet tényleg inkább tablet irányba kéne nézelődni, csak PC-laptop között már próbáltam régebben ilyesmi kiterjesztett képernyő programot és finoman szólva nem volt tökéletes. De lehet hogy érdemes lenne a témakörbe jobban beleásni magam és találnék egy jó opciót.
Amúgy amikor először feljött az ötlet hogy kéne még egy monitor akkor alacsonyabb árakra számítottam, aztán jött a meglepi...ezért se gondoltam még tabletre, de ez a 100ropihoz közelítő ár már nem kevés úgy hogy önmagában nem is használható.
Nem kapkodom el a dolgot mindenesetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!