Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok nekem ajánlani jó...

Tudnátok nekem ajánlani jó Túlélős, Craftolós játékokat?

Figyelt kérdés

Túlélős játékokat keresek..Amiben lehet craftolni, túlkell élni, épitgetni stb..Lehetnek benne szörnyek, nemnagyon zavar.Amiket ismerek, és játszottam:Minecraft, The Forest, Stranded Deep, Don't Starve, Terraria,

A grafika nemszámit milyen..Lehet régi is!!

Lehet akármilyen gépigénye, a gépemen megy szinte bármi.

2018. jún. 4. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Raft, Subnautica, Conan Exiles, How to Survive

Van még rengetek steamen

[link]

2018. jún. 4. 19:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Raft-Nemvolt rossz az 1-2 óra, de aztán meguntam

Subnautica-Ahogy látom nagyon szépen néz ki+eléggé megfogott..Ki fogom próbálni

Conan Exiles-Wooow..Na ez nem semmi..Elég jónak tűnik!

How to Survive-Nem tetszik

2018. jún. 4. 20:40
 3/3 RotaniMora válasza:

Ha még áll a kérdés a The Last of Us-t tudnám ajánlani a figyelmedbe!^^ craftolós és túlélős játék.^^ építeni mondjuk nem lehet benne, de a történet ezt galaxisokkal túlszárnyalja! /szerintem legalábbis xD/ bár mondjuk Ps, és nem Pc..>< de remélem tudtam segíteni még így is.^^

Ha pedig mégse tudnál vele játszani, de kíváncsi vagy rá, youtube-on fent van, kijátszva.^^ én eddig kettő végigjátszást szeretek jobban a többi megnézett közül, az egyik azért mert jó volt látni, azt hogy aki játszotta a játékot teljesen magába szippantotta a megalkotott világ. A másikat pedig azért szeretem... Szégyen vagy sem, a magyar felirat miatt.:'D de nagy élmény volt, még nézve is.^^ én mindenképp tudom ajánlani.^^

2018. jún. 19. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!