Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehez a laptophoz még külön...

Ehez a laptophoz még külön kell venni SSD-t? Megérheti így akciósan? (Leírásban)

Figyelt kérdés
[link] Erről lenne szó,mi a véleményetek?

2018. jún. 3. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg vagodeszkanak is gyenge. Egy weboldalt talan kepes megnyitni es ott vege is.
2018. jún. 3. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Meg aztán azt írja: "tárhely - 64 GB flash"

Ez meg mi?? Ha egy 64GB-os SSD, akkor külön kellene egy HDD bele, ha egyáltalán bele lehet tenni...

Ja és vettél egy win10-et is a géppel kábé 20.000-ért, magyarán a laptop került 60.000Ft-ba és ennyi pénzért sajnos nem kapsz használható gépet.

És ez sosem volt 120.000Ft, mert máshol is 80-90 ezer az ára.

2018. jún. 3. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen ez nekem is furcsa volt,ráis kérdeztem náluk ezt válaszolták:"A laptop 14" kiejlzővel szerelt, illetve egy 64 GB méretű eMMC háttértárral rendelkezik. SSD és HDD nem része a konfigurációnak." Most akkor külön kell venni bele egy SSD-t ha jól értem? Najo ez a gép nemfog kelleni... Hol érdemes laptopot venni? Köszi h irtatok/irtok
2018. jún. 3. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Az eMMC sebessége - típustól függően - valahol a HDD és az SSD között van, ilyen olcsó cuccnál inkább gondolom HDD sebességű és NEM cserélhető. Mivel nagyon kicsi - 64 GB - nem érdemes vele foglalkozni.

85.000-ért nem tudnék neked normális laptopot ajánlani de NE win10-el vedd mert mint írtam, azért is fizetsz legalább 20.000Ft-ot.

2018. jún. 3. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!