Mennyiből jön ki egy ilyen gép?
Figyelt kérdés
Battlefield 1-nek , meg ilyen kaliberű játékoknak kéne futni rajta.2018. jún. 3. 09:29
2/9 anonim válasza:
250K körül.
Ha a perifériákat is belevesszük lesz az 300K is.
De ha kompromisszumra is hajlandó vagy akár olcsóbb is.
3/9 anonim válasza:
kéne futni rajta? fps arány kb nem kell? felőlem... kb 100k-ból TALÁN kijön egy olyan gép ami eltudja indítani és fut pár fps-el is xD remélem segíthettem.. végülis segítettem...
de hogy jól fusson, akkor az elöttem lévőnek igaza van :)
4/9 anonim válasza:
Igazából nagyjából 140 ezer egy G4560 + GTX1050 konfig, az már szépen vinné. Bár nem tudom milyenek az igényeid, nekem egy FullHD 45-55 FPS élvezhetőnek mondható mediumon.
5/9 MGéza válasza:
Igényfüggően úgy 80k-tól a csillagos égig. Első esetben lesz egy használt gen3 Intel procis géped valami belépő szintűnek számító R7-R9 szériás kártyával vagy GTX 760-770-el, vagy 4k-ra tervezel és 1080ti-t teszel a gépbe. Rajtad múlik, a te igényeiden, na meg a pénztárcádon.
6/9 anonim válasza:
figyelj ha az igényeidnek megfelel FHD ott majdnem ultra akkor én 8gb rammal játszottam g4560 + gtx 1050 ti vel nagyon jó fps t produkál
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat , bocsi hogy elfelejtettem , 720p-be 55-60 fps nekem teljesen jó lenne , nekem nem a grafika számít (bár szerintem úgy is jó) hanem a gameplay.
2018. jún. 3. 11:37
8/9 anonim válasza:
g4560 gtx 1050 ti 8gb ddr4 és tökéletes lesz :D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2018. jún. 3. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!