Jó ház a Raijintek Arcadia?
Sziasztok!
A Raijintek Arcadia házról mi a véleményetek?
Könnyen,s jól szerelhető? Jól szellőzik? A beépített ventije is jó? Illetve raknék bele 2db Akasa Apach hűtőt is,ezekről valami tapasztalat? Előre is köszönöm a válaszokat.
Ui:Egy Cooler Master Masterwatt Lite 500W vagy egy be Quiet! Pure Power 10 500W táppal kompatibilis-e?
A lap mATX méretű.
A gépházba mATX meg ATX lap megy bele, szóval jó.
Az, hogy szemre neked hogy áll lényegtelen, mert a szabvány meghatározza a furatok helyzetét, szerencsére elég precíziós a mostani gyártás.
Nekem volt ilyen házam, 8k-ért vettem újonnan pár éve.
Jól szerelhető, de ventit az elejébe nem tennék, ugyanis az eleje is lyukacsos, és pár nap után körben meglátszik a fennakadt por.
A teteje is lyukacsos, van rá porszűrő (hogy ne hulljon bele?).
Mivel ennyire teli van lyukakkal, így a gép belsejéből a ventik hangja is jobban átjön.
A gyári ventije nekem nem volt hangos.
A két táp nem egy kategória, a Masterwatt a System Power 8-al van párban, ami én inkább vennék. A Pure már jobb ezeknél.
Én másik házat néznék, pl. FSP Midi CMT120, Bitfenix Nova.
Köszi szépen,az a Bitfenix bejövős,s ahogy néztem,van belőle plexi nélküli,az kellene nekem,mert nem vagyok RGB huszár:)
Köszi még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!