Melyik tintasugaras nyomtatót olcsó fenntartani, melyik megy utángyártott patronokkal is?
Ha a szines nyomtatás nem sűrűm kell, akkor kizárólag lézer. Az enyémbe 1800 ft az utángyártott toner és 2600 oldalt tudok vele kinyomtatni. Mellesleg soha nem szárad be a patron. Ha hónapokig nem nyomtatok, akkor is indulás után tökéletes a nyomtatás.
Nekem a Brother lézerek nagyon beváltak, 3 is van belőle. Bármilyen utángyártott dobbal és tonerrel működnek.
Régebbiek.
Patronossal beszélj, aki vállal patrontöltést is. Nem feltétlen kell utángyártott, lehet azokat tölteni is.
Csak tapasztalatból írom, én is úgy gondoltam régen, színes is jó volna. 40e volt a nyomtató meg kb 4 havonta újabb 30e a 4 patron, teljesen értelmetlen, mert ha nem használod beszárad, a ráírt lapmennyiség kb köszönő viszonyban sincs a valósággal (igen tudom, 15% töltöttségre vonatkozik a lapszám, de a szabvány szerint nyomtatva is kb a felére képes).
Maradj a lézernél, ha annyira szükséges a színes, akkor 100 Ft/lapért rengeteg helyen nyomtatnak neked színesben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!