Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CPU hőmérséklet 60 C fok, ez...

CPU hőmérséklet 60 C fok, ez nem normális, ugye? Hogy tudnám hűtteni?

Figyelt kérdés
oké van egy pár kis venillátorom,de hová kössem? mire fújja a levegőt? melyik része a gépnek a CPU?
2010. jún. 15. 16:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

egész pontosan ezek az adatok Everest szerint,jó de most egy 5-10 perce lekaptam az oldalát és oda fektettem a szobaventillátort,inkább én izzadok csak a gép meg ne haljon...

[link]

2010. jún. 15. 16:32
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
A CPU a köznyelvben processzorként emlegetett alkatrész. Ha már használod a gépet, legalább ennyit jó lenne tudni róla...
2010. jún. 15. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
60 fok bőven OK
2010. jún. 15. 16:40
 4/11 A kérdező kommentje:
igen most már tudok róla mi az a CPU, de pl játékokba is cpu ellen megyek akkor a proci ellen játszok? mér nem az alaplap vagy a ram ellen? érted... köszi a válaszokat, még jöhet ha valakinek van valami okos mondani valója,zöld újjat nyomom...
2010. jún. 15. 16:43
 5/11 anonim ***** válasza:
3%
Játékokban a CPU-t választod akkor a gép ellen játszol, azaz mesterséges inteligencia ellen. Picit olvashatnál a dolgok után ha már géped van.
2010. jún. 15. 16:46
 6/11 A kérdező kommentje:
utána olvastam igen,az első válaszoló soraiban, a CPU a proci magyarán,erre már nem kérek választ,se oktatást, köszönöm
2010. jún. 15. 16:48
 7/11 A kérdező kommentje:
valaki azt se tudja mi az a ram annak is beszólogatsz hogy minek pc? pl én az autódon kicserélem a torziós tengelyt,te fingod sincs róla mi az,akkor minek neked autó?
2010. jún. 15. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igy van kérdező..:D Amugy 60°C bőven jó szerintem az enyém 72°C volt egész nap mire megnéztem h melegszik-e.. Énis levettem az oldalát és el kezdtem hűteni, de mondták hogy nem szabad levenni a szg oldalát mert így más lesz a levegő áramlása és romlik a hűtés.. igy hátulra bekötöttem mégegy ventit és felhoztam a gépházat az asztalra.. Most egész nap 49 - 52°C-on van a Proci.. ha játsok akk megy fel csak ~70°-ra.. amugy a Ventillátort az alaplapra kell kötni, a sarkukon szokott lenni ilyen kis szürke csatlakozó, 3 v 4 kis tüske áll ki belőle oda bekötöd és már megy is :)

amugy CPU: A számítógép "agya" számítási műveleteket végez.

2010. jún. 15. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Koncentrálj csak a hasznos válaszokra,mindig vannak feleslegesen "okoskodók".........:)
2010. jún. 15. 17:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
ezekben mindben van valami. viszont ha optimális minden akkor gyári hűtővel 40-50 fok között lehet tartani a proci hőmérsékletét. nálunk a cégnél megközelítőleg 250 Core 2 Duo gép megy gyári hűtővel 2 éve. és két éve teszteljük őket pl hőmérsékletre. állandó terhelés latt 50 alatt!!!!!!! efelett meg kell nézni mi okozza a hőtermelést. proberakódás, nem megfelelő légáramlat, esetleg hibás alkatrész stb stb
2010. jún. 15. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!