Játéktól függően szerintem 720P-ben közepes-nagyon alacsony grafika közt variálva meglehet a kb. 30 fps-ed. Persze a túl nagy gépigényű játékoknál lehet, h nem éred el... Szerintem nem igazán jó gép ez már
A procid 3230 jelű, nem 3530, amennyiben 3,2 ghz-s
2018. máj. 28. 13:24
2/10 anonim válasza:
Hogy a témához is hozzászóljak, vidd fel a gépigény nevű oldalra a konfigurációdat. Ha felvitted össze tudod hasonlítani a kívánt játék gépigényével a konfigodat. Kapsz egy fps-táblázatot, ami különböző felbontásokhoz különböző grafikai beállítások mellett ír egy fps-számot. A sorokban a grafikai beállítás van (nagyon alacsony, alacsony stb.). Az oszlopok a felbontást írják (720p, 900p stb.) De hogy az én véleményem ne maradjon ki, a proci még-még elég lehet, főleg ha nem kőkeményen prociigényes játékot célzol meg. A videókártya nem való AAA-s címekhez. A RAM hiánya ilyen konfigban könnyen érezhetővé válhat, mivel azért egyre több játék kér 16GB-ot. A táp valószínűleg kiszolgálja a konfigodat, de semmi köze sincs a várható fps meghatározásához. Megpróbálhatsz egy-egy szerényebb gépigényű AAA-s címet, de pénzt ne adj ki értük mivel könnyen megeshet, hogy nem fog futni élvezhetően a játék.
2018. máj. 28. 13:39
3/10 A kérdező kommentje:
De Intel Core I5 3530-as procim van tényleg! És 3,1 GHz-s.
2018. máj. 28. 13:40
4/10 A kérdező kommentje:
Persze én ezekre az aaa-s dolgokra gondoltam: PUBG,Witcher 3,BF1, Battlefront 2, Post Scriptium, Just Cause 3, Mafia 3, Hitman 2016, Watch Dogs, AC Origins, Rise Of the tomb raider
2018. máj. 28. 13:43
5/10 anonim válasza:
#2: Nem kötöszködni akarok, de a gépigényes összehasonlító fabatkát sem ér. A gépigényen is sokan írják, hogy teljesen más eredményt adott mint a valóság. Volt szerencsém nekem is tapasztalnom. Jó ideje "megy" már azon az oldalon, még is teljesen megbízhatatan.
2018. máj. 28. 13:58
6/10 anonim válasza:
"De Intel Core I5 3530-as procim van tényleg! És 3,1 GHz-s."
Elhiszem:)
Amúgy a gepigény.hu újabb játékoknál nálam egész pontos
2018. máj. 28. 15:00
7/10 MGéza válasza:
Lehet velük játszani, ha adjak már egy egyszerű választ is. Persze ez nyilván FHD ultra beállításokat jelent, hanem kompromisszumos játszadozást, itt-ott visszavéve a beállításokból. A processzor egyiknek sem kevés, a ram elegendő, a vga is bőven megfelel az említett címek igényeinek.
2018. máj. 28. 15:38
8/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam azért , hogy csak el lehet velük játszani mert a vga gtx 760-al van partiban. köszönöm a válaszokat!
2018. máj. 28. 16:23
9/10 anonim válasza:
Mi az a hulladék táp?
Egyébként szerintem kötöttségekkel, de lehet.
GTA 5-nek például kifejezetten alacsony a gépigénye.
Régi S775 gépeken is elfut (főleg a c2q-ra gondolok)
Cs:go szintén elfut s775-ön is.
RE7, Crysis 3, stb stb játékokat nem ismerem.
2018. máj. 30. 11:43
10/10 anonim válasza:
"mert a vga gtx 760-al van partiban"
Wat? Ezt kifejtenéd bővebben?
Úgy gondoltad, hogy az r9 270-es karid kiszáll a gépházból, elsétál a gtx 760 gépházához, ő is kiszáll, és ketten együtt elmennek hetente egyszer-kétszer bulizni?
Vigyázz, mert a részeg videókártya nem viszi olyan jól a játékokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!