Lehet Sűrített levegős spray-el tiszttai tan a PC-t?
Amit mondtál, a víztartalma miatt nem ajánlott, de ha biztos vagy benne hogy nincs víz, akkor használhatod.
Amúgy nekem mindenhol porszűrő van, 1év alatt szinte 0 por. Na jó, egy nagyon nagyon minimália alul, de azzal nem nehéz elbánni. Tehát egy normális gépház hosszútávra megoldás lehet.
Megfelelő szűrőkkel lehet természetesen lehet. Kondenzvíz sajnos mindig keletkezik.
Ha olajmentes a kompresszorod, akkor elég egy sima vízleválasztó egység. Nekem ilyenem van: [link]
Nagyon jól teszi a dolgát. Minden használat után hatalmas nagy kövér cseppek keletkeznek a pohár oldalán. Utána lecsavarom a poharat kiöntöm a kondenzvizet és hagyom száradni.
Ha viszont nem olajmentes akkor olaj leválasztós változat kell neked.
Sajnos Magyarországon elég horror áron mérik ezeket. Ezért rendeltem én is kintről.
A "sűrített levegős" spray-k nem tartalmaznak vizet.
Ahogy sűrített levegőt sem. Valamilyen egyéb gáz van bennük (nem levegő). Némelyikben épp propán (3 méteres lángot lehet vele lőni).
Ezt kompresszorhoz javasoltam. De utólag láttam nem arra érted.
Az elérhetőséget meg linkeltem. Én is a eBay -en vettem.
Magyarországi beszerzéssel esetleg: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!