Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csipog és pirosan világít a...

Vencel4 kérdése:

Csipog és pirosan világít a pc-m mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Vetem egy videókártyát(nividis gts 450 512 mb ddr5) bele raktam a gépbe rádugtam a 6 pines csatlakozót össze dugtam a tápal bekapcsoltam és csipog, pirosan világít,azt gondoltam nem ad le elég áramot vetem egy másik tápot (400w) aval is ezt csinálja mi lehet a baj?
2018. máj. 22. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
1. hogyan csipog aszem 4 féle van-en enyirol tudok, egyszer hallottam csipogast alaplapbol
2018. máj. 22. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
A videokártyát teljesen, koppanásig belenyomtad a foglalatba? A rögzítő bekattant? A hátlaphoz odacsavaroztad?
2018. máj. 22. 22:33
 3/6 Hominida ***** válasza:
#2 jó ötletet adott. Számold azt a csipogást, és olvass utána az alaplap gyártói honlapján. Lehet, hogy elmozdítottad a RAM-ot, Isten ne adja, mert akkor talán el is törted.
2018. máj. 23. 00:14
 4/6 anonim ***** válasza:
jó lenne tudni pontosan hányat "csipog", illetve mi az alaplap pontos típusa, mert létezik BEEP code, de az gyártónként eltér és fene tudja miért, de kicsipogja neked mi a baja (ram, videokártya, proci stb).
2018. máj. 23. 14:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem a videó kártyával van balyom amúgy 3 csipog asztal szünet elöröl aszem
2018. jún. 18. 18:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Elnézést az írás és sietem,6 öt csipog kb 2 mp szünet aztán megint ez 3 szőr csinálja aztán felpörögnek a ventilátorok és kezdi elöről
2018. jún. 19. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!