Találok ettől jobb notebookot 110 ezerért?
Figyelt kérdés
Új notebookot szeretnék vásárolni. Nincs szükségem komoly teljesítményre, filmezésre, tanulásra, netezésre használom a gépet. Viszont fontos, hogy kisebb méretű legyen, max 14" és künnyű mivel sokat utazom. Tárhely sem fontos, ezért preferálom az SSDt. Ezt a gépet néztem ki magamnak: [link]
Van ennél jobb alternatíva a számomra, hasonló árért?
2018. máj. 22. 18:08
1/3 anonim válasza:
Ennyit NAGYON nem ér meg. Ilyen felhasználáshoz inkább keress régebbi, üzleti notebook-okat. Egy HP Elitebook vagy egy Thinkpad tökéletes választás lehet, nagyon strapabíró laptopok, ezért utazáshoz is jó.
2/3 xKakashix válasza:
csatlakozom az előzőhöz, nekem is van egy HP Elitebookom és ugyanezekre használom, 70k-ért vettem i5-2520m, 4gb ram, 320gb hdd
ha körülnézel még olcsóbban is találsz, nem rég láttam valahol 60k körül
3/3 anonim válasza:
Igen, ha abba beledobsz egy SSD-t, nagyon király kis gép lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!