Játékra ez a gép?
Nekem mindegy,hogy használt vagy új.
De összeraktam egy pentium g4560-os gépet, abban 1 terrás winyó, ddr4-es ram és erősebb tá volt, újonnan.
Viszont 83 ezer forintért.
Ez is annyiba kerűl, de ebben már van egy gt1030, az újakban pedig semmilyen videókártya...
Ha vennék az újba, akkor gtx660-on, hd 7870 vagy 7850-en, essetleg gt1030-on gondolkodtam, arra lehetne pénzem, és a pentium mellé nincs is értelme jobbnak.
Szerintetek megéri ez használtan?
Egy 120-as ssd-t, vagy 1 terrás winyót raknék még bele.
Kb 30%-al adják többért, mint amennyit ér.
Én nem venném meg.
Inkább rakj össze. Mégha vga nem is fér bele most, akkor max később. Ha AMD oldalon Ryzen 2200G/2400G-t veszel, akkor abban az intergrált olyan erős mint a gt1030.
De nekem így nem fér bele...
80, nagyon max 100-ból raknék össze gépet.
És még egy használt monitort is vennem kell kb 20-ból.
Többet nem tudok rászánni.
Ha újat összeépítek kilép a keretből. Használtan próbálok csak össze vissza meg nehéz.
Néztem ezt a ryzent, valóban jó lenne dedikált vga nélkül, de így meg már 120 a gép, nekem az sajnos nagyon sok. És nem bővíteni akarom, hanem megvenni és játszani.
Ez?
A processzor nem sokkal gyengébb viszont a vga már jóval erősebb.
Tudom első generációs i5, de még mindig erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!