Ajánlanátok gépházat?
Figyelt kérdés
maradnék a felső táposnál, a konfigurációm abszolút nem melegedős :) szóval csak annyi lenne a cél, hogy egy fekete, nagy ATX ház legyen, ami lehetőleg jól szellőzik (ventit maximum előre raknék, ha gyárilag lenne benne még jobb lenne) 10 ezer körül gondoltam, ahogy írtam felesleges a sok extra, a gépemet eleve úgy válogattam össze, hogy lehetőleg semmi se legyen melegedős, nem is olyan izmos :(2018. máj. 20. 18:46
1/4 anonim válasza:
USB kell-e előre.
HDD hely mennyi legyen.
ODD lesz-e egyátalán benne.
Ajánlani nem fogok, de ezeket még tudni kellene a korrekt ajánlathoz.
2/4 anonim válasza:
Felsőtápos házból nagyon kevés jó van.
Fractal Design Core 1100 ugrott be de az meg nem mATX.
Alsótáposok közül Raijintek Arcadia.
4/4 A kérdező kommentje:
Usb jó lenne, 1 HDD, 1 SSD (de az akár lóghat is, most sincs helye) és 1 ODD bőven elég :)
2018. máj. 20. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!