Miért forog a kamera a játékban körbe-körbe egy gyorsabb egérmozgatásnál?
*szükség
És ez egy gaming mouse elvileg, iMice Professional Gaming Mouse...
Több mint 10 éve volt egy irodai egerem ami ugyanezt csinálta. Nem komoly gamer egér, de ezt nem kellene produkálnia. Nekem is volt 3400 Ft-os ehhez hasonló játékos cincogóm, de nem csinált ilyet.
Elképzelhető hogy hibás a szenzor, de én azért megpróbálnám többféle felületen is használni. A jelenlegi egerem pl. megtörik a fényen, ezért csak korom fekete egérpaddal használható, mert amúgy elpattog, elugrik a kurzor.
Igazából nem is attól van ez, amitől én mondom szerintem. Csináltam egy videót róla: [link]
Igazából akkor csinálja ezt, ha az egeremet felemelem és átrakom. Nem tudom, nagyon furcsa az egész
Ja, hogy te elhitted, hogy 10 dollárért rendes gaming egeret kapsz? Ez egy aliexpresses kínai hulladék, ennek megfelelő teljesítménnyel.
A gaming meg korunk egyik legelcsépeltebb divatszava, minden vacakra ráírják.
A "gamer" valójában csak egy jó marketing szöveg. Nyilván nem minden esetben, mert egy kiváló szenzorral rendelkező jó minőségű gamer egér valóban megérheti a pénzét ha esetleg komolyan gondolja valaki a játékok kompetitív részeit, de olcsóbb kategóriákban inkább csak a dizájn, a több gomb, meg a valamivel értelmesebb szenzort jelenti, pl. egy teszkós irodai egérhez képest. Sokan nem tudják, de pl. nekem a 3400 Ft-os épp nem használt "gamer" egeremben jobb szenzor van, mint a 2000 ft-os irodaiban, tehát azért vannak különbségek, de nem sok. Nem hiába árulnak cincogót 20.000-ért, és 3000-ért. Mindkettő majdnem ugyanúgy néz ki, de ordító a különbség.
Más felületet próbáltál már? Vedd le az egérpadot, rakj alá mást, vagy épp semmit.
Sok minden van itt, csak épp a PONTOS egér neve hiányzik.
Mert ha 10-15 eurós gaymer egered van, akkor nem meglepő, a szenzor egy kalap olyan benne, ami simán okoz ilyet. Jó eséllyel cserés.
Normális egér (aminek még a nevében sincs benne a gamer) kb 10-12e Forintról indul, annyit szánni kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!