Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért forog a kamera a játékba...

Miért forog a kamera a játékban körbe-körbe egy gyorsabb egérmozgatásnál?

Figyelt kérdés
Hirtelen gyorsan megmozgatom az egeret, és a játékokban a kamera elkezd forogni körbe-körbe, és egyre gyorsabb, úgy, hogy utána addig csinálja, amíg hozzá nem érek. Olyan, mintha nem tudná az egér lekövetni a gyors mozgatást, és ezért bedilizik. Nagyon zavaró tud lenni, olyan játékokban, ahol gyorsabb és hirtelenebb egérmozgásra van szükgég.
2018. máj. 19. 17:53
 1/8 A kérdező kommentje:

*szükség

És ez egy gaming mouse elvileg, iMice Professional Gaming Mouse...

2018. máj. 19. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Több mint 10 éve volt egy irodai egerem ami ugyanezt csinálta. Nem komoly gamer egér, de ezt nem kellene produkálnia. Nekem is volt 3400 Ft-os ehhez hasonló játékos cincogóm, de nem csinált ilyet.

Elképzelhető hogy hibás a szenzor, de én azért megpróbálnám többféle felületen is használni. A jelenlegi egerem pl. megtörik a fényen, ezért csak korom fekete egérpaddal használható, mert amúgy elpattog, elugrik a kurzor.

2018. máj. 19. 18:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazából nem is attól van ez, amitől én mondom szerintem. Csináltam egy videót róla: [link]

Igazából akkor csinálja ezt, ha az egeremet felemelem és átrakom. Nem tudom, nagyon furcsa az egész

2018. máj. 19. 19:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Áh, akkor is csinálja, ha csak hirtelen és gyorsan kb 10 vagy több centire megmozgatom az egeret. Pedig egy gamer egérnek az lenne a lényege, hogy ezt bírja...ezért fizethettem :@
2018. máj. 19. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te elhitted, hogy 10 dollárért rendes gaming egeret kapsz? Ez egy aliexpresses kínai hulladék, ennek megfelelő teljesítménnyel.

A gaming meg korunk egyik legelcsépeltebb divatszava, minden vacakra ráírják.

2018. máj. 19. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:

A "gamer" valójában csak egy jó marketing szöveg. Nyilván nem minden esetben, mert egy kiváló szenzorral rendelkező jó minőségű gamer egér valóban megérheti a pénzét ha esetleg komolyan gondolja valaki a játékok kompetitív részeit, de olcsóbb kategóriákban inkább csak a dizájn, a több gomb, meg a valamivel értelmesebb szenzort jelenti, pl. egy teszkós irodai egérhez képest. Sokan nem tudják, de pl. nekem a 3400 Ft-os épp nem használt "gamer" egeremben jobb szenzor van, mint a 2000 ft-os irodaiban, tehát azért vannak különbségek, de nem sok. Nem hiába árulnak cincogót 20.000-ért, és 3000-ért. Mindkettő majdnem ugyanúgy néz ki, de ordító a különbség.

Más felületet próbáltál már? Vedd le az egérpadot, rakj alá mást, vagy épp semmit.

2018. máj. 19. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Sok minden van itt, csak épp a PONTOS egér neve hiányzik.

Mert ha 10-15 eurós gaymer egered van, akkor nem meglepő, a szenzor egy kalap olyan benne, ami simán okoz ilyet. Jó eséllyel cserés.

Normális egér (aminek még a nevében sincs benne a gamer) kb 10-12e Forintról indul, annyit szánni kell rá.

2018. máj. 20. 07:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor maradok az 1000 Ft-os tescós egeremnél. Az érdekes módon letudja követni a leggyorsabb mozgásokat is... -.-'
2018. máj. 21. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!