Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem nyomtat színesen a...

Kkovax38 kérdése:

Miért nem nyomtat színesen a Hp 2550Ln color Laserjet nyomtatóm?

Figyelt kérdés

Szerettem volna beszélni a HP ügyfél szolgálatával, a telefonjuk átmenetileg nem kapcsolható. Weblapjukon meg nem találtam magyar megoldást. Ezért fordulok hozzátok.

Hp 2550Ln color Laserjet kb. 10 éves nyomtatóm van. Nyomtatóm hibája: enyhén koszol és nem nyomtat csak feketét. Hosszú időn keresztül nem használtam. Közben egy Epson tintapatronos nyomtatót használtam. Most szeretném újból használatba venni a színes lézernyomtatót, de sehol sem találok (nyomtató beállítások, internet, telepített fájlok), között olyan részletes használati kézikönyvet magyarul, amely segítségével be tudnám állítani a nyomtatóm. A nyomtató tesztoldalának a kinyomtatását számítógép nélkül valamikor csináltam gombok egyidejű nyomogatással, de most már nem emlékszem hogyan kell. Arra viszont emlékszem, hogy csak a nyomtató által kinyomott tesztlap, egy nagyalakú színes HP poszter volt. A számítógépből a tesztlap kinyomtatását folyamatosan csinálom. A nyomtatóban benne van mind a négy színes toner új dob, és a tesztlap csak fekete.

Ha valaki tudna segíteni nagyon szépen megköszönöm.

#nyomtató #nyomtatás #Hp2550Ln color Laserjet
2018. máj. 18. 13:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Oprendszer milyen? Xp alatt használtad régen?

[link] ...itt vannak magyar pdf-ek

2018. máj. 18. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!