Miért van az hogy ha a nyomtató patronjaival egy szintre helyezem el a CISS tartályokat akkor magától lelevegősödik a rendszer, és csak akkor jó ha jóval magasabbra, a nyomtató fölé teszem?
Figyelt kérdés
Kb egy hete szereltem be, eddig semmi hibát nem vettem észre, de ma este azt vettem észre hogy az összes csőben van levegő. Nem tudtam vele semmit sem kezdeni csak úgy ha fentebb tettem a tartályokat, így már ment bele a tinta is és a levegő buborék is eltűnt. Mit tudnék ez ellen tenni, vagy hagyjam így? Olyan magasra tettem hogy közben néztem mikor tűnik el a buborék és ott pakoltam alá pár dolgot hogy olyan magasan maradjon. És a levegőztető ufo-k is benne vannak2018. máj. 17. 22:10
2/4 anonim válasza:
Én elgondolkodnék, hogy egy zárt rendszerbe hogy jut be levegő.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez a patron amire rászereltem már nem új, vagyis már régebben meglett fúrva. A patronoknál meg betettem a szilikongyűrűket vagy miket, amiket a csővégére kell, ami a patronba megy. Hol levegősödhet még le? vagy hogy?
2018. máj. 18. 10:36
4/4 A kérdező kommentje:
Meg mikor beletettem úgy tettem bele hogy kiengedtem annyi tintát a csőből hogy ne legyen levegős, aztán egy iratcsipesszel elcsipeszeltem a csövet majd bedugdostam a dugókat a patronba és mikor már visszatettem a patront akkor vettem le a csipeszt a csőről
2018. máj. 18. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!