Milyen fülhallgatót válasszak kb.10-20k közötti árban?
- gumis,agybadugós verzióra gondolok
- nem szeretnék vezeték nélkülit
- zenehallgatás a legfontosabb szempont
- mikrofon nem lényeges
- nem hátrány ha van hangerőszabályzó,vagy továbbléptető gyorsgomb
Kb. 4 ezer forintos Skullcandy JIB2-es, vagy vele egy árban mozgó Sony füles is elég.
Ha meg nem lenne igazán jó a hang eq-val még mindig lehet rajta segíteni.
Nekem ilyen van, az első kb 2 évig bírta napi használattal. Rendes mobilhoz való, van benne mikrofon ha hívnak, hangerő szabályzó stb.
Aha, 2 éve még én is igy gondolkodtam...
2 Skullcandy,1 lg és most a Sony fülesem se birta tovább bő fél évnél... (mindegyik ez az olcsó árkategória)
Tapasztaltam milyen a hangminőség pl. egy Sennheiser füles esetében(ég és föld),szóval inkább szeretnék egy jobbat ami kitart 2 évig vagy tovább,minthogy folyamatosan vegyem a gagyi,olcso Skullcandyt ami minőségben sincs sehol.
Lg G4-hez alaptartozék volt ez a QuadBeat 3, szóval ezen már túlvagyok :DD
egyébként ez se birta nekem tovább 1 évnél,de messze a legjobb volt a többi közül
lehet velem van a baj,hogy ilyen gyorsan behalnak,de nem csinálok semmi extrát csak napi használat mellet egyszercsak nem szol az egyik fele, vagy éppen a mikrofon és a gombok mennek tönkre...
Akkor esetleg próbálkozhatsz még ezzel.
Egyébként azért írtam a quadbeat-et mert nekem bevált, amióta az meghalt kb 2 havonta vettem az új füleseket, most megint vettem egy ilyet már fél éve használom gond nélkül.
Sennheiser cx2.00 lesz a neked való :) "i" az iphonehoz, "G" az androidhoz valót jelöli.
Innentől kicsit off: Nekem Sennheiser momentum in-earem van, ami 30.000 forint körül van, ami lehet overkill mobilhoz, de eszméletlen jó darab. Egyébként 10.000 alatt én rá se néznék a fülhallgatóra. Nem vagánykodásból mondom, hanem mert tényleg lehet hallani a különbséget, de ehhez persze bem 128 kBit/sec-es, Youtuberól letöltött legalja mp3 formátumban kell hallgatni a zenéket, hanem minimum 320 kBit/s, de inkább flac. Ha pedig semmi értelme nem lenne a felső kategóriás füleseknek, akkor pl. az AKG se gyártana 300.000 forintos modellt. Kereslet, kínálat...
Összefoglalót átböngészgetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!