Jó lesz ez így?
-i5 8600k
-Asus GTX 1060 6gb
-Msi z370-a pro
-be quiet! pure power 10 cm 500w silver
- Seagate Barracuda 7200 rpm 64Mb 2Tb
-Samsung 850 Evo 250 gb
-Corsair Vengeance Lpx 3000 mhz 2x4 Gb
-be quiet!pure rock slim cpu cooler
-be quiet! silent base 600 (tudom hogy drága , de nekem ez tetszik és ér ennyit számomra)
Szerintetek még 1 be quiet! silent wings 3 jó lesz a házba?
ne hallgass az elsőre kell az a 6mag/6szál, szerintem teljesen korrekt build, ha már asus vga akkor a Strix verziót vedd belőle
proci hűtőből pedig a sima Pure Rockot ajánlanám, ha húzni fogod rendesen kelleni fog az hogy hűvös maradjon
Kicsit soknak tartom ezt a szintű véleménynyílvánítást egy másik emberről, de igazad lehet abban amit mondasz.
De egybe nem igazán gondolsz bele, méghozzá hogy a kettő proci különbségéből sehogy se szerez 1070-et 1060 helyett.
Inkább kedves kérdező vegyél abból a 20-25 ezer ft.-ból 2x8gb ramot, hidd el az sokat tud segíteni, főleg mostanság!
Tehát összeségében jó lesz az i3 8350k 1060-al és 16gb rammal.
kedves 48%-os emberke.. mondd már meg nekem, hogy az i3 8350k hol éri meg 50k-ért? mert nagyon kíváncsi lennék rá, ez a proci értelmetlen ennyi pénzért, már akkor jobban jár egy i5-8400-al is, hiába húzod oda vissza az a 4mag/4szál hamar el fog fogyni..
és a jövőre is gondoljunk már könyörgöm, "ehhez a kártyához minek ilyen erős proci" jah teljesen logikus, úgy legalább majd válthat procit is meg VGA-t is..
amúgy meg ha már i3 abból ez egyetlen proci ami megéri a pénzét az az i3-8100 (az újak között)
ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!