Mi a véleményetek a spirit of gamerről?
Figyelt kérdés
Név szerint a pro k5, és m5 termékükről, mert ezeket gondoltam megvásárolni. másnak is van ilyen? milyen? van valami más ilyen eszköz, ami hasonló árban van és sokkal jobb esetleg?2018. máj. 15. 17:00
1/7 anonim válasza:
Annyiért amennyiért adják teljesen jó.
2/7 anonim válasza:
ha a nevét nézzük, se nem gamer, a gamer lelke meg kb forogna sírjában ha ilyet vennének neki :D
Sima felcetlizett, olcsó bóvli, ami világít. Azért az árért, amiért adják jó, de csodát ne várj tőle, mert a nem világítós 1-2 ezerrel olcsóbb fejes, bill stb pont ugyan azt nyújtja (leszámítva az este szemedet kivilágító kis ledeket).
3/7 A kérdező kommentje:
És 5000.- körül szerintetek akkor melyik az a márka, amitől a legjobban megéri perifériát venni?
2018. máj. 15. 19:41
4/7 anonim válasza:
ilyen árban édes mindegy, egy 1500 Ft-os billentyűzet multimédia gombokkal pontosan ugyan azt tudja, mint ez, nincs anti ghosting meg egyéb funkciók benne.
5/7 anonim válasza:
A billentyűzet még talán... játékos egeret nem vennék tőlük (és ennyi pénzért mástól sem), mert a pontosságuk/tartósságuk valószínűleg nem a legjobb.
6/7 anonim válasza:
Fém a teljes teteje, a gombok nyomás pontja jó, sokkal jobb a nyomáspontja és a hangja is gépeléskor mint amúgy a membrános billentyűzeteké, dr ettől ez még membrános, csak jobb minőségű, masszív majdnem 1kg-os maga a billentyűzet 920g, gamer gombok 19 Anti-ghosting. Nyílván egy mechanikus billentyűzettel nem ér fel, de azokból a legolcsób is négyszer drágább, a gombok nem kopnak, a világításból csak két féle van, de az szép, a billentyűzet fényereje állítható, kikapcsolható, multimedás gombokból is van rajta 12db. Nem tudom hogy azok akik le húzzák a pro k5-öt itt a válaszolók között miért teszik, nagyon jó ár érték arányú billentyűzet, és tartós. Két év után is mint ha új lenne, volt már 10000 Ft-os billentyűzetem is, ami teljesen műanyag házzal rendelkezett, és ennek a pro k5-nek jobb a nyomáspontja és a gépelési hangja is. Egyáltalán nem gagyi,
7/7 Byone válasza:
Szerintem a 7000ft-s kategória már elég jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!