Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a spirit of...

Mi a véleményetek a spirit of gamerről?

Figyelt kérdés
Név szerint a pro k5, és m5 termékükről, mert ezeket gondoltam megvásárolni. másnak is van ilyen? milyen? van valami más ilyen eszköz, ami hasonló árban van és sokkal jobb esetleg?

2018. máj. 15. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Annyiért amennyiért adják teljesen jó.
2018. máj. 15. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:

ha a nevét nézzük, se nem gamer, a gamer lelke meg kb forogna sírjában ha ilyet vennének neki :D

Sima felcetlizett, olcsó bóvli, ami világít. Azért az árért, amiért adják jó, de csodát ne várj tőle, mert a nem világítós 1-2 ezerrel olcsóbb fejes, bill stb pont ugyan azt nyújtja (leszámítva az este szemedet kivilágító kis ledeket).

2018. máj. 15. 18:50
 3/7 A kérdező kommentje:
És 5000.- körül szerintetek akkor melyik az a márka, amitől a legjobban megéri perifériát venni?
2018. máj. 15. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
ilyen árban édes mindegy, egy 1500 Ft-os billentyűzet multimédia gombokkal pontosan ugyan azt tudja, mint ez, nincs anti ghosting meg egyéb funkciók benne.
2018. máj. 15. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
A billentyűzet még talán... játékos egeret nem vennék tőlük (és ennyi pénzért mástól sem), mert a pontosságuk/tartósságuk valószínűleg nem a legjobb.
2018. máj. 16. 08:07
 6/7 anonim válasza:
Fém a teljes teteje, a gombok nyomás pontja jó, sokkal jobb a nyomáspontja és a hangja is gépeléskor mint amúgy a membrános billentyűzeteké, dr ettől ez még membrános, csak jobb minőségű, masszív majdnem 1kg-os maga a billentyűzet 920g, gamer gombok 19 Anti-ghosting. Nyílván egy mechanikus billentyűzettel nem ér fel, de azokból a legolcsób is négyszer drágább, a gombok nem kopnak, a világításból csak két féle van, de az szép, a billentyűzet fényereje állítható, kikapcsolható, multimedás gombokból is van rajta 12db. Nem tudom hogy azok akik le húzzák a pro k5-öt itt a válaszolók között miért teszik, nagyon jó ár érték arányú billentyűzet, és tartós. Két év után is mint ha új lenne, volt már 10000 Ft-os billentyűzetem is, ami teljesen műanyag házzal rendelkezett, és ennek a pro k5-nek jobb a nyomáspontja és a gépelési hangja is. Egyáltalán nem gagyi,
2019. szept. 23. 07:30
 7/7 Byone válasza:
Szerintem a 7000ft-s kategória már elég jó!
2020. febr. 16. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!