Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használt i5 2400 vagy új...

Használt i5 2400 vagy új pentium g4560?

Figyelt kérdés

Nézegettem, szeretnék egy erősebb gépet a mostaninál. Ezeket a processzorokat néztem és összehasonlító videókat, nagyrészt az i5 volt erősebb, egy-két játéknál a pentium, de csak 3-4 fps-sel.

Szerintetek megérné beruházni egy ilyen i5-ös hasznát gépre?

És ha igen melyik netes boltból? Garancia sosem árt..

A mostani gépem sőt laptopom is használtan lett vásárolva, tehát ettől nem félek, csak ezek már gyengék.

2018. máj. 14. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel tényleg egy szinten lehetnek, ezért INKÁBB a G4560. Később egy i7-7700K-ig tudod fejleszteni, viszont a másikat csak i7-3770K-ig (alaplap csere nélkül).

Ui.: Ha tech cuccot használtan akarsz venni, akkor a Hardverapro.hu-n nézelődj.

2018. máj. 14. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
pentium, mert fejleszthető, akár használt kaby lake-s procival is.
2018. máj. 14. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp a G4560, sokkal fejleszthetőbb, és simán hozza az i5 szintjét, de átlagban kicsit még jobb is.

[link]

Bár szerintem érdemesebb lenne G5400-at választani, kb. azonos árban van csak a lap picit drágább hozzá.

[link]

2018. máj. 14. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:

De én ezekkel tisztában vagyok, viszont amiket néztem gépeket garanciával, 70k- ért már bőven jót kapok, használtan!

És a pentiumnál jóval drágábban jövök ki.

2018. máj. 14. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen VGA van bennük.
2018. máj. 15. 07:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól függ szeretnéd-e belátható időn belül fejleszteni?

Ha igen, akkor talán inkább a pentium.

Ha nem akkor felesleges a pentiumot venni, mivel hiába újabb nem nagyon tud többet, de legalább sokkal drágábban jössz ki ugyan azzal a konfiggal...

2018. szept. 20. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!