Új hűtőt tettem a gépbe, de nemtudom hogy jól pasztáztam-e be?
Figyelt kérdés
Elsőnek alapjáraton volt 50 fok, akkor néztem meg és kevés paszta volt, most raktam rá egy kicsit többet, és cinebench közben 56 fok lett az eredmény, ez jó?
Tx3i processzor hűtő
2018. máj. 11. 14:28
1/7 A kérdező kommentje:
Nem azt a pasztát használtam amit attak hozzá hanem egy 790ft os bolti cuccot. Csak azért mert a másik pasztát már rég elhasználtam. mivel a hűtő nem új
2018. máj. 11. 14:28
2/7 anonim válasza:
Ha terhelés alatt 70 fok alatt marad, teljesen jó, 75-nél már kicsit problémásabb, 80nál óvatosan, 85nél érdemes kikapcsolni, 95-100 fok körül meg majd lassan lefolyik a gépház oldalán :)
Az fontos, ha pasztáztál, utána nem szabad felemelni megnézni, jól kented-e szét, mindenhova jutott, mert amikor visszarakod, légbuborékok maradnak benne és rontják a hőátadást.
3/7 A kérdező kommentje:
Muszáj volt elsőnek levenni és megnézni mert alapjáraton volt 50 fok. Szoval tettem rá többet, most jónak tűnik akkor. Köszi!
2018. máj. 11. 14:34
4/7 anonim válasza:
Megjegyzem egyes pasztáknak kell betörési idő.
5/7 anonim válasza:
ha leveszed, nincs vele gond, fogj egy rongyot, pucold le fémtisztára és kend fel megint, ennyire egyszerű.
6/7 A kérdező kommentje:
mégegyszer nem fogom levenni hogy eltüntessem a buborékokat, mert már a paszta elfogyott :/
2018. máj. 11. 14:42
7/7 anonim válasza:
akkor mindegy.
Átlagban kell kicsit száradnia, tikkadnia, ez kb 1-2 nap, utána jobb eredményeket kapsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!