Hosszabb kábel, rosszabb minőség?
A lényeg, hogy a számítógépet szeretném legalább 5-6 méterre arrébb rakni a perifériáktól, vagy akár egy másik szobába is, mert hangos és idegesítő.
Ehhez kb 10-15 méteres usb kábelek, illetve egy dvi szükséges. Nem lesz rosszabb, lassabb, illetve lassabban reagáló a rendszer játékoknál, és úgy egyáltalán?
Ha hangos akkor inkább az a megoldás hogy olyan házat, olyan hűtőket veszel, ami kifejezetten a halkra terveznek. Léteznek ilyenek, és alig drágábbak.
Szerintem rosszabb nem, de lassabb igen. FPS játékokat biztos nem játszanék vele :D
De pl egy filmet simán lehet nézni rajta, de még a facebooknál sem érne szinte semmi hátrány.
Jobban jársz egy nagytakarítás és pasztacsere féle megoldáscsomaggal. Meg esetleg jobb hűtőkkel.
Ilyen távolság esetén már jócskán megnő a késleltetés, ami játékok esetén garantált, hogy zavaró lesz. Ha ilyesmi nincs tervben, még akkor is inkább az előbbi megoldás volna az ideális.
Köszi a válaszokat!
Azt hittem pár kábellel megúszom.
Az USB kábel kb 5 méterig jó, de HDMInél is csak a nagyon komolyan szigeteltek viszik át a jelet 10-15 méteresen.
Nekem pl van 15 méteres HDMI kábelem, videokártya-TV nem megy vele, de pl set-top box-TV megy, Wii U-TV megy, de ha csak 2 méteres HDMI kábelt használok akkor tv-videokártya is megy.
A legtöbb esetben aktív jelerősítőket kell beledobálni, annak meg adarbja 2-3000Ft, + a kábel, rákölthetsz 20-30 ezret, annyiból már kijön egy csomag minőségi paszta meg 4 új csúcs minőségű ventilátor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!