Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a gépházról, megéri megvenni, ti megvennétek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Y81c3y3yhnQ

Ezt néztem ki, de még sosem volt CM házam.

Olyan kis szimpatikus.

2018. máj. 10. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem rossz ház, de én tuti nem vennék ilyet. Az elejébe szerelhető ventilátorok ugyanis csak minimális mennyiségű levegőt tudnak beszívni.
2018. máj. 10. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb CM házam van (N300), szeretem, jó minőségű cuccokat gyártanak, de ezt biztosan nem venném meg. Ha csak ránézek, az is foltot hagy rajta, 24/7 törölgetni kell majd.
2018. máj. 10. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem rossz az áráért, de nyílván sok hasznos featuret nem találsz meg egy kinézetre gyúrt budget házban. Én kétszer ennyit költöttem a házamra tavaly, de így is kompromiszumokat kellett kötnöm.
2018. máj. 11. 03:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Az áráért korrekt. Persze belépőszintű ház, csodát nem kell várni tőle. Azért egy Akyga vagy Nbase háznál jobb minőség.
2018. máj. 11. 07:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ház ez, bár így a videóból nem derül ki a minősége. 13 ezerért megéri megvenni.
2018. máj. 11. 09:36
 6/7 A kérdező kommentje:

CM szerint 5 fokkal döntöttek az alsó és felső előlapi ventik felfogatásai és így egy "rácsozott" háznak a 85%-át tudja átszívni a 2-3 venti légmennyiségben.

Igazából egy 1060 6gb meg egy i3 8100-at szolgálna ki.

2018. máj. 11. 10:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem Corsair Obisidan D550 házam van (hangszigeteléses), az elején a kinyitható ajtó mindig zárva van, sose sír, a port a finom szűrőről meg kb havonta vakarhatom le, annyit szív be csak a réseken. Az, hogy lemez van az elején még nem feltétlenül lesz gyenge légmozgás tekintetében.

Nekem a legnagyobb gondom a felülettel van. Szép dolog a plexi, addig a pontig amíg kicsomagolod meg lehúzod róla a fóliát aztán viszlát. Ezt kb naponta törölgetheted ablakmosó szerrel, mert rá fog ragadni a por, kosz, ujjlenyomatok ott maradnak rajta stb.

A porszűrők is elég gyengék (alap kocka kivágva alul majd lesz vele valami, felül az elején is is nagy szemű lyukak, stb). Gyakran kell majd szétszedni.

Árához képest jó lesz, nyilván az árfekvéssel sem a 25-30 ezres házakkal akar versenyezni.

2018. máj. 11. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!