Mi a véleményetek erről a gépházról, megéri megvenni, ti megvennétek?
https://www.youtube.com/watch?v=Y81c3y3yhnQ
Ezt néztem ki, de még sosem volt CM házam.
Olyan kis szimpatikus.
CM szerint 5 fokkal döntöttek az alsó és felső előlapi ventik felfogatásai és így egy "rácsozott" háznak a 85%-át tudja átszívni a 2-3 venti légmennyiségben.
Igazából egy 1060 6gb meg egy i3 8100-at szolgálna ki.
Nekem Corsair Obisidan D550 házam van (hangszigeteléses), az elején a kinyitható ajtó mindig zárva van, sose sír, a port a finom szűrőről meg kb havonta vakarhatom le, annyit szív be csak a réseken. Az, hogy lemez van az elején még nem feltétlenül lesz gyenge légmozgás tekintetében.
Nekem a legnagyobb gondom a felülettel van. Szép dolog a plexi, addig a pontig amíg kicsomagolod meg lehúzod róla a fóliát aztán viszlát. Ezt kb naponta törölgetheted ablakmosó szerrel, mert rá fog ragadni a por, kosz, ujjlenyomatok ott maradnak rajta stb.
A porszűrők is elég gyengék (alap kocka kivágva alul majd lesz vele valami, felül az elején is is nagy szemű lyukak, stb). Gyakran kell majd szétszedni.
Árához képest jó lesz, nyilván az árfekvéssel sem a 25-30 ezres házakkal akar versenyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!