A 7. Generációs procikon tényleg nem fut a win7?
Vagy mi kell hogy fusson?
Vagy fut? :D
Hivatalosan: Nem támogatott.
Nem hivatalosan: Fel tudod telepíteni, de mókolni kell vele, hogy megkapd a frissítéseket.
"Nem hivatalosan: Fel tudod telepíteni, de mókolni kell vele, hogy megkapd a frissítéseket."
Ezt fejtsd ki nekem, mert nekem semmit nem kellett csinálni, 1 hónapig win7-et használtam i5 7500-al.
Vagy csak én voltam szerencsés?
Az alaplap driverei nincsenek kiadva win7-re általában, ebből van a tévhit. Azt meg elfelejtik mondani hogy a win10-es driverek 99%-a jó win7-en is. (Nekem mind jó volt) Gigabyte B250M volt (és van is :D ) amúgy.
Ahogy a "# 3" válaszoló írta. Működik, de nyilván ő sem véletlen váltott 1 hónap után...
Nálam is ment a gép, ezzel nincs gond. A procin kívül azért vannak más hardverek, amik nem működtek megfelelően Win7-el. Sajnos, ez van...vagy a Linux, ami sokszor jobb, mint a Windows.
Működik, én Ryzen-nel használtam.
Github-n ha jól emlékszem volt olyan szoftver ami fel is oldotta a frissítést.
A nagy mókolás csak annyiból állt hogy azt fel kell dobni.
Szóval nem akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!