Melyik vga-t vennétek inkább?
Figyelt kérdés
Gtx1050ti 4gb vagy gtx1060 3gb2018. máj. 9. 15:50
2/6 anonim válasza:
1060 3GB.
A 1050Ti-nál több kompromisszumot kell kötni.
3/6 anonim válasza:
Amúgy én elgondolkoznák a 1050 ti-n a vram miatt. Mindenki azt mondja hogy úgyse használja ki... stb. DE én azt vettem észre hogy igenis kihasználja és kell neki. Pl.: forza horizon 3 -> ultra 48-50 fps fhd / 4gb kimaxolva… (+ 8gb ram is). Rainbow six siege-nél ugyanez ha itt nem is kimaxolja, de 3gb felett van.Érdemes elgondolkozni... (egy teszt: https://www.youtube.com/watch?v=tZkgxzSScZw [nemtudom mit állított be de nekem ultrán is megvan a 60 fps :D])
4/6 anonim válasza:
1060 3GB sokkal jobb választás. 3GB VRAM pont elegendő (még) a legtöbb a játékhoz. A 1050 Ti meg annyival gyengébb, hogy fölösleges neki igazából a 4GB.
Nagyjából fordítva lenne optimális, tehát ha a 1050 Ti-k lennéének 3GB-al szerelve, míg a 1060 4GB-al + a nagyobb verzió maradna 6GB-os.
5/6 xKakashix válasza:
1060, full hd-ban legtöbb játékhoz még elég a 3gb VRAM
6/6 A kérdező kommentje:
Értem,akkor a1060 lesz.:)
2018. máj. 10. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!